Nieuws

Ook dit jaar organiseren we samen met de Landelijke Gilde van Wilsele, dit gezellige jeneverkot!

Op zondag 17 december verzamelen we met z’n allen aan de schaatsbaan van Haasrode (adres: Ondernemingenweg 1, 3001 Leuven) want we gaan schaatsen!

*** Griezelen en tegelijk een gezellige tijd beleven? ***

Bekijk hier de plaatsing van de kentenkens op het scoutshemd.

De maandbladen voor elke tak voor de maanden oktober-november zijn te vinden onder het tabblad "De Damianer".
​Hier kunnen jullie alle activiteiten voor de komende 2 maanden ontdekken!

Op zaterdag 18 november organiseert de jin voor alle kinderen van 6 tot 12 jaar de kinderparty.. Alweer een avond om naar uit te kijken.. Ook dit jaar gaat de kinderparty weer een topeditie kennen..

Morgen (1 oktober) zijn het vergaderingen voor alle takken.
We verwachten jullie om 14u aan het speeltuintje voor een groepsopening.
Tot morgen!!

Vandaag is de tweede inschrijvingsperiode aangevat en deze loopt t/m 8 oktober.

Op 24 september is het de startdag van ons nieuwe scoutsjaar.
We verzamelen dan met de hele groep vanaf 12.30 uur aan de scoutslokalen voor een kleine receptie die mede georganiseerd wordt door de VZW van de damiaanscouts.

Hieronder vind je alle info over hoe de inschrijvingen voor komend scoutsjaar verlopen. Het lidgeld voor komend scoutsjaar is €55.

Bestaande leden en broers/zussen van bestaande leden: