Steenwegfeesten 8 september

Het scoutsjaar is misschien nog niet begonnen, maar op zaterdag 8 september staan toch weer, zoals elk jaar, op de steenwegfeesten van Wilsele Putkapel. De braderie gaat officieel open vanaf 13u. Het einde zal voorzien zijn tegen 17u.

Voor wat kunnen jullie bij ons terecht?
  • We zullen er staan met een infostand waar leiding al jullie vragen zal proberen te beantwoorden.
  • Het winkeltje zal aanwezig zijn waar jullie scouts t-shirts, nieuwe kentekens, scoutssjaaltjes en dergelijke meer kunnen kopen.
  • Het jaarkenteken kan ook al gratis afgehaald worden. Dit kan dan al op het hemd genaaid worden om zo volledig in orde het scoutsjaar aan te vatten.
  • Alle terugbetalingsformulieren van ziekenfondsen voor de terugbetaling van kampgeld, inschrijvingsgeld, ... en andere formulieren mogen jullie ook meebrengen. Wij zullen deze ter plaatse ondertekenen en, indien nodig, onze stempel erop zetten.
  • We voorzien iets om de dorst te lessen en een hongertje te stillen.
  • Een toffe babbel met de leiding, andere ouders, oud-leiding, ...
Om grote wachttijden op de eerste zondagen te vermijden kunnen we jullie aanraden om op deze dag al eens langs te komen voor enkele aankopen in het winkeltje en/of met terugbetalingsformulieren die we direct zullen ondertekenen.

Indien je reeds voor 8 september met vragen, opmerkingen, aandachtspunten, onduidelijkheden, ... zou zitten of je kan 8 september niet langskomen, aarzel dan niet om via mail contact op te nemen. Dit kan via groepsleiding@damiaanscouts.be.

Met vriendelijke scoutsgroeten,
De leidingsploeg