Radioactive 18

Graag wil ik de aandacht vestigen op ons volgende event: RADIOACTIVE 2018! RadioActive is een festival georganiseerd door de givers en de jin van de Damiaanscouts om geld in te zamelen voor hun buitenlandse kampen. Overdag komen er bandjes optreden en in de avond gaat dit feestgedruis moeiteloos over in een heuse fuif in het nieuwe gemeenschapscentrum ‘De Bosstraat’. Dit festival was de vorige jaren altijd al een groot succes, en dit jaar is er nog iets EXTRA!

EXTRA? Ja hoor! En wel alleen voor de leden van de Damiaanscouts en hun vriendjes! Het is namelijk zo dat we de namiddagactiviteiten wat meer toegankelijk willen maken voor jongere scoutsleden, vriendjes en hun ouders. Daarom mogen alle leden (kapoenen en kawellen / tot 12 jaar) met een hemd en/of sjaaltje van de Damiaanscouts en hun vriendjes aan verminderd tarief binnen! (Zij betalen nog maar 2,5€ aan de kassa in plaats van 7€!).

Speciaal voor hen voorzien wij ook speciale actjes vanaf 14.30 uur! IEDEREEN WELKOM dus!

Wanneer? 21/04/2018

Waar? GC de Bosstraat
Voor meer informatie kan je je steeds aanwezig zetten op het evenement op facebook!